پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۳ آذر ۱۳۹۶، ۱۱:۴۳

مدیر کل کانون پرورش فکری آذربایجان شرقی:

مرکز فراگیر ویژه کودکان و نوجوانان معلول هشترود راه اندازی می شود

مرکز فراگیر ویژه کودکان و نوجوانان معلول هشترود راه اندازی می شود

تبریز - مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آذربایجان شرقی گفت: دومین مرکز فراگیر ویژه کودکان و نوجوانان معلول جسمی و حرکتی استان در شهرستان هشترود راه اندازی می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، هادی یوسف‌زاده دوشنبه با اعلام این خبر در جمع خبرنگاران تصریح کرد: در راستای سیاست‌های کلان کانون در خصوص توسعه ارائه خدمات فرهنگی هنری و ادبی به کودکان و نوجوانان دارای نیازهای خاص، دومین مرکز فراگیر کانون استان در شهرستان هشترود راه‌اندازی خواهد شد.

وی تاکید کرد: در راستای تجربه موفق راه‌اندازی اولین مرکز فراگیر استان در تبریز و استقبال خانواده‌ها از این موضوع کانون آذربایجان شرقی درصدد توسعه این مراکز است و دومین مرکز فراگیر در هشترود راه‌اندازی می‌شود.

مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آذربایجان شرقی اجرای فعالیت‌های فرهنگی هنری و ادبی برای کودکان و نوجوانان معلول جسمی حرکتی در کنار دیگر اعضای مراکز کانون را از جمله اهداف مراکز فراگیر عنوان کرد.

وی اضافه کرد: تلاش می‌کنیم با ایجاد این مراکز فراگیر، دانش آموزان معلول نیز در کنار این دانش آموزان از امکانات کانون‌های پرورش فکری کودکان و نوجوانان استفاده کنند.

یوسف زاده همچنین خاطر نشان کرد: راه اندازی این مرکز موجب می‌شود کودکان استثنایی با معلولیت‌هایی که دارند در کنار کودکان سالم قرار گرفته و این امر موجب جامعه پذیری و خروج آنان از انزوا می‌شود.

وی ادامه داد: با راه‌اندازی مرکز فراگیر کانون در هشترود، کودکان با نیازهای ویژه معلولان می‌توانند در کنار سایر کودکان از فضای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بهره‌مند شوند.

مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آذربایجان شرقی در پایان اظهار داشت: به مناسبت گرامیداشت روز معلولین در مرکز شماره یک کانون تبریز که نخستین مرکز فراگیر استان است برنامه‌هایی با حضور پرشور کودکان و نوجوانان دارای نیازهای خاص در حال برگزاری است.

کد خبر 4162730

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha